Lauran Peuhkurin sivusto

Tuemme Lauran uudelleenvalintaa KD:n varapuheenjohtajistoon

| 0 comments

”Tuemme Lauran uudelleenvalintaa Kristillisdemokraattien varapuheenjohtajistoon.
Lauran uudelleenvalinta tuo puheenjohtajistoon jatkuvuutta ja kokemusta. Laura on mielestämme osaava, kyvykäs ja innostunut. Luovat ratkaisut ja uudenlainen ajattelu ovat myös hänen vahvuuksiaan. Laura on osoittautunut rohkeaksi vastuunkantajaksi eikä pelkää koviakaan haasteita.”

Marjatta ja Reijo Moilanen, Lappeenranta

”KD tarvitsee Lauraa, koska hän hallitsee ympäristö- ja energiapolitiikan asiakysymykset. Emme voi tehdä KD:ssa uskottavaa politiikka ja samalla olla vastuussa Suomen kehityksestä ilman asiaosaamista. Laura on motivoitunut, ystävällinen, tehokas visionääri, joka uskaltaa haastaa ja laittaa itsensä likoon puolueen hyväksi. Laura on arvopoliitikko, jota arvostetaan omassa puoluejohdossa ja aina yli puoluerajojen. Lääkäreitä, opettajia ja pappeja on KD:ssä paljon, mutta päteviä ympäristöosaajia liian vähän. Lauran seuraava kausi tulee olemaan varmuudella parempi päivitys KD-politiikkaa kuin edellinen. Laura on ollut aikaansa edellä ja nyt hän on ajankohtaisempi ja sopii puolueemme kärkeen paremmin kuin koskaan. Siksi minun vahva suositus arvoisalle kokoukselle on, että Laura valitaan uudelleen varapuheenjohtajaksi!”

Jere Riikonen, Porvoon kaupunginvaltuutettu, merianalyytikko Suomen ympäristökeskus

”Olen oppinut tuntemaan Lauran rohkeana vaikuttajana, jolla on näkemystä toimivasta politiikasta ja hyvästä tulevaisuuden yhteiskunnasta, ja joka uskaltaa tarvittaessa myöntää virheensä ja korjata kurssia. KD tarvitsee hänenlaistaan “hyvää porvaria”, joka antaa tilaa myös toisenlaisille toimijoille ja mielipiteille.”

Hanna-Kaisa Simojoki, Helsinki

”Laura näkee laajalle ja kauas. Sen lisäksi hänellä on työssään innovaatioiden parissa harjaantunut kyky erottaa kehityskelpoiset ja kestävät ideat. Maamme nykyisessä taloudellisessa tilanteessa toivon Laura ajatuksille mahdollisimman suurta tilaa puolueessamme.”

Eija Haiko, FM

”Laura on kannustava, rohkaiseva ja kehottava johtaja, oikea moniosaaja. Hän on meidän johtajia. Luottamukseni Lauraan ei ole horjunut missään vaiheessa.”

Osmo Pylkkö, Lemi

”Suosittelen Laura Peuhkurille jatkoa Kristillisdemokraattien varapuheenjohtajana. Laura on elämän myönteinen ja vakaumuksellinen kristitty. Luotettava ja avoimen lämmin ihminen. Hoitaa tehtävänsä hyvin.”

Eki Elsilä, Lappeenranta

Vastaa