Lauran Peuhkurin sivusto

Rohkeasti vaalikevääseen

| 0 comments

Kristillisdemokraattien kevään vaalien teema on ROHKEUS. Tuleva eduskuntakausi ei tule olemaan helppo. Suomi on saatava yhteistyöllä takaisin kestävälle tielle. Tarvitaan rohkeita ja pitkälle katsovia ratkaisuja.

ROHKEUS rakentaa tulevaisuutta

teema-kasvu-02

 

Kristillisdemokraatit arvostavat perhettä yhteiskunnan perusyksikkönä. Heillä tulee myös olla vapaus päättää, miten lastenhoito järjestetään. Kasvatustyö sekä perheissä että koulutusjärjestelmässä on yhteiskunnalta investointi tulevaisuuteen.

ROHKEUS luoda kasvua

teema-rakentaa-04

 

Kristillisdemokraatit ovat laatineet kattavan yrittäjyysohjelman. Yrittäjät ovat yhteiskunnassa toimijoita, jotka luovat kasvua ja työllistävät. KD haluaa panostaa näiden kasvun mahdollistajien edellytyksiin tehdä työnsä hyvin. Suomen talouden kasvu edellyttää tasapainoista elinkeinorakennetta, jossa pk-yritysten rooli on nykyistä suurempi.

ROHKEUS edistää turvallisuutta

teema-turvallisuus-02

 

Turvallisuuden peruspilarina on vastuu lähimmäisestä. Syrjäytymisen ehkäisy ja turvallinen vanhuus ovat tärkeitä tavoitteitamme. Suomen turvallisuuteen panostetaan sekä sisäisesti että ulkoisesti mahdollistamalla riittävät voimavarat niin puolustusvoimille kuin myös poliisille ja oikeuslaitokselle.

Lisätietoa vaaliteemoistamme ja ohjelmastamme sekä ehdokkaistamme saat täältä

http://www.kd.fi/vaalit2015/

Vastaa