Lauran Peuhkurin sivusto

Lähde siis sinäkin kuntavaaleihin – heti tai huomenna!

Kuntavaaleista lähdin aikoinaan politiikan taipaleelle. Ilmoittauduin kiinnostuneeksi ehdokkuudesta nettilomakkeella. Samalla kun lähdin mukaan ehdokkaaksi, päätin myös liittyä puolueeseen. Puoluevalinta ei ollut alun perin itsestään selvä asia, vaan harkinnan tulos. Koin kuitenkin äänestäjän kannalta selkeämmäksi olla puolueeseen sitoutunut ehdokas. Kampanjatyötä tein sitten yhdessä muiden kanssa hyvässä yhteishengessä. Tämä on mielestäni yksi kristillisdemokraattien selkeitä vahvuuksia: useimmat ponnistelevat aidosti yhteisen tuloksen eteen omaa työtä säästämättä ja valituksi tulevat käyvät tarmolla työhön kaikkien kuntalaisten hyväksi.

Nykyinen puheenjohtajamme on menestynyt yksilöurheilija, mutta Sari on myös vahva joukkuepelaaja ja johtaa esimerkillä. Viimeiset viikot ja kuukaudet hänen aikansa on täyttänyt oma ehdokasrekrytointityö sekä muiden kannustaminen samaan rintamaan. Moni muukin on tehnyt väsymättä työtä ehdokkaiden saamiseksi mukaan. Ehkä sinuakin on jo kysytty, ja olet kohteliaasti kieltäytynyt. Oikeaa aikaa lähteä ei tule koskaan. Oikea aika on nyt!

Yhtensä perusteena puoluevalinnalleni syksyllä 2008 oli selkeä ja vakaa arvopohja. Meitä haastetaan arvotalkoisiin. Osoittamaan se, että voi olla rohkeasti konservatiivi ja samalla rakentaa tulevaisuutta ennakkoluulottomasti. Ehdokkaita tarvitaan paljon ja ehdokkaita on hyvä olla monenlaisia, koska kuntalaisetkin ovat monenlaisia ja painottavat valinnoissaan erilaisia asioita. Äänestäjänä voit antaa yhden äänen, mutta ehdokkaana voit kerätä niitä useita.

Vielä ehtii mukaan kuntavaaleihin! Ehdokaslistat toimitetaan vaalilautakuntiin 28.2.2017 klo 16 mennessä.

Täytä rohkeasti ehdokashakemus tai ota yhteyttä puolueen vastuunkantajiin

Comments are closed.